Ajándék utalvány

A módszer, ami az akadályban is lehetőséget lát

A módszer, ami az akadályban is
lehetőséget lát

AJÁNDÉKOZZ FEJLŐDÉST SZERETTEIDNEK!

Számlázási adatok

A rendelés tartalma

Termék Részösszeg
Az ösztönös életvezetés útja - Ajándék utalvány  × 1 149970 Ft
Részösszeg 149970 Ft
Szállítás
Összeg 149970 Ft (Adótartalom: 31883 Ft EU VAT (HU) 27%)
  • Fizessen bankkártyával a Stripe szolgáltatáson keresztül.

A személyes adatokat a rendelés feldolgozásához, a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához és más célokra használjuk, melyeket az Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.

Van, aki keresi az útját, és van,
aki sztrádát épít a csillagokig...

Mit ajándékozol az utalvánnyal?

Videós tudástár

Kéthetente bővülő videós tudástárat nem csak elméleti tudással, de azonnal alkalmazható gyakorlatias megoldásokkal .

Exkluzív tartalmak

Olyan exkluzív tartalmak Kanizsai-Silka Ágnes életéből, ami semmilyen más platformon keresztül nem elérhető. Ő vajon hogyan oldja meg a kihívásokat az életében?

Élő bejelentkezések

Részvételi lehetőség az interaktív élő bejelentkezéseken és lehetőség feltenni a kérdéseket Ágnesnek, vagy az éppen aktuálisan meghívott szakértő vendégének.

Zárt körű események

Garantált hely az alapító tagok között, akik elsőként értesülnek a közös programokról. A közösség ereje hatalmas segítségre lesz a felhasználó útja során. Fantasztikus lehetőség apcsolódni a megfelelő emberekkel a személyes találkozókon.

Privát Facebook csoport

Zárt közösségi felület kizárólag az aktív tagoknak, ahol megoszthatók a sikerek és kapcsolatba lépési lehetőség a többi taggal.

Ajándékok

A legelkötelezettebb tagok rendszeres ajándékokban részesülnek. A fejlődés során nagyon fontos, hogy ne feledkezzünk meg a jutalmazásról sem. Mi ebben is segítünk nagyon értékes ajándékokkal.

Ki lesz a mentor?

Kanizsai-Silka Ágnes

Kanizsai-Silka Ágnes igazi self-made womanként építette fel önmagát. Erős intuicíói, rendíthetetlen hite és önmagának tett ígéretei mentén haladva sorjában valósította meg céljait. Saját értékrendje alapján ösztönösen érzett rá olyan önfejlesztő technikákra, melyeket mások tanfolyamokon, tréningeken próbálnak elsajátítani. Nem olyan emberektől tanulta, akik a gyakorlatban sosem próbálták ezeknek az elképzeléseknek az eredményességét, hanem belső vezérlő csillagát követte.

 

Ágnes megkérdőjelezhetetlen hitelességét az adja, hogy módszerei előbb bizonyították hatékonyságukat, mint ahogy ezt elemezni-tanítani kezdte volna. Követendő és követhető példát állít.

Ki lesz a mentor?

Kanizsai-Silka Ágnes

Kanizsai-Silka Ágnes igazi self-made womanként építette fel önmagát, erős intuicíói, rendíthetetlen hite és önmagának tett ígéretei mentén haladva sorjában valósította meg céljait. Saját értékrendje alapján ösztönösen érzett rá olyan önfejlesztő technikákra, melyeket mások tanfolyamokon, tréningeken próbálnak elsajátítani. Nem olyan emberektől tanulta, akik a gyakorlatban sosem próbálták ezeknek az elképzeléseknek az eredményességét, hanem belső vezérlő csillagát követte.

 

Ágnes megkérdőjelezhetetlen hitelességét az adja, hogy módszerei előbb bizonyították hatékonyságukat, mint ahogy ezt elemezni-tanítani kezdte volna. Követendő és követhető példát állít.

Személyes fejlődés

Hogy érzed magad a bőrödben? Elégedett vagy az életeddel? Tökéletes az egészséged, magabiztos vagy, kikezdhetetlen az önbizalmad? Remek formában vagy, jó az alakod? Harmonikus a házasságod, rendben vannak a pénzügyeid, szereted a munkád, megbecsülnek, hasznosnak érzed magad, halad a vállalkozásod? 

Ha a felsoroltak közül akár csak egyetlen  terület problémát jelent, sok fejtörést, talán szomorúságot okoz, akkor itt a helyed a klubban!

Megtanítalak, hogyan érheted el az áhított céljaidat, hogyan válthatók eredményre az álmok. A kulcs a gondolkodásmód.

Vedd a kezedbe a változást!

Pénzügyi menedzsment

Hányszor hoztál rossz döntést a pénzügyeiddel kapcsolatban? Hányszor fizettél sokszoros árat ezekért a meggondolatlanságokért? Hányszor értékelted alul magad, vagy épp hagytad, hogy alábecsüljék a munkád értékét? Előfordul veled, hogy nem jössz ki a pénzedből? 

Ha találtad már magad ilyen helyzetekben, akkor bizony ezen a területen is változásra van szükséged! Várlak a csapatban, gyakorlati tanácsokkal segítelek, és támogatlak, hogy kézben tarthasd a pénzügyeidet, és közelebb kerülhess az anyagi függetlenséghez!

Egészség és életmód

Hányszor fogyókúráztál már életed során? Elégedett vagy  a testeddel, amikor tükörbe nézel, mérlegre állsz vagy éppen ruhát próbálsz?

Amikor az orvosi leleteidet nézed, megnyugtatóak az eredmények? Az értékek egytől -egyig a normális tartományban vannak?  

Ha igy van, gratulálok! Fogadok azonban, hogy te is tudsz még többet tenni magadért. 

Segítek, hogyan vállalhatsz felelősséget önmagadért, hogyan találhatod meg az életmódot, amivel megelőzheted  a rettegett betegségeket, visszafordíthatod a rossz paramétereidet, és a kiváló egészség mellett életed legjobb formáját is elérheted. 

Kommunikáció

Szeretnéd megértetni magad, bárkivel is kell beszélned, legyen az ismerős vagy idegen? Szeretnéd megszerettetni magad az emberekkel? Szeretnéd megfelelően átadni a gondolataidat, vágysz rá, hogy odafigyeljenek rád? 

Ha a céjaid között szerepel, hogy hangot találj bárkivel, és megmutasd az emberi értékeidet, csatlakozz hozzám!

Időgazdálkodás

Mindannyiunknak 24 órából áll egy nap, ez összesen 86400 másodperc. Te mit szeretnél, hogy ezt magadnak oszthasd be, vagy inkább mások osszák be neked? Mindenre jut időd, amit szeretnél? Minden feladatoddal el tudsz készülni határidőre? 

Ha folyton időhiányban szenvedsz, zsonglőrködsz a határidőkkel, szaladsz a feladataid után, akkor van mit javítani az időgazdálkodásodon. Gyakorlati útmutatókkal várlak, megtanítom, hogyan kezeld ezt az értékes erőforrást!

Karrier és üzlet

Rossz körülmények közé születtél, szegénységből indult az életed? Vagy éppen sikeres évek után találtad újra rossz anyagi helyzetben magad? Hányszor kellett már újrakezdened? Jó döntéseidet hányszor követték rossz stratégiai lépések? 

Ha eleged van abból, hogy senkinek néznek, nem tisztelnek, ha ezentúl kizárólag jó döntéseket szeretnél hozni, itt a helyed!

Az üzleti életben én mindig megtaláltam a helyes irányt, hidd el téged is meg tudlak tanítani, hogyan hallgass az ösztöneidre a karriered építése során. 

Lépj be a klubba, és indulj határozott léptekkel a sikereid felé!

Divat és stílus

Van olyan ruhád, amit viselve teljesen elégedett vagy magaddal? Impulzusvásárló vagy, vagy tudatosan építed a ruhatáradat? Ismered a testalkattípusodat? a színcsoportodat? Tudod, melyik szabásvonalak előnyösek neked? 

Vágysz rá, hogy megforduljanak utánad az utcán?

Megmutatom a praktikákat, amivel megalkothatod a stílusos megjelenést. 

Közösségi élet

Szeretnél olyan társaságba tartozni, amire büszke vagy? Vágysz rá, hogy olyan közösség tagja légy, ahol egymást emelitek, értékelitek, tisztelitek, szinergiátok segít jobb emberré válni? Jársz eseményekre? Van kedvenc színházad, kedvenc sportcsapatod? Szoktál részt venni jótékonysági eseményeken? Szeretnéd megtapasztani az egymás iránt érzett felelősség és odafigyelés élményét?

Ez a klub is egy ilyen hely, légy a csoport tagja, itt közös cél a fejlődés, a minőségibb emberré válás, hidd el, itt vagyok és fogom a kezed!

Párkapcsolat

Valóban jó kapcsolatban élsz, harmonikus a házasságod? Megfogalmaztad már magadban, hogy ez a megfelelő számodra, esetleg ennél többet érdemelsz? Sokat tűrsz, és mindig neked kell nyelned a békesség érdekében? Lehet, hogy lelki terrorban élsz, lehet, hogy beleragadtál egy bántalmazó kapcsolatban? Elhitették veled, hogy egy senki vagy, és egyedül nem is vagy képes irányítani azéleted? Ért már olyan rágalom, hogy nem vagy jó feleség, nem vagy jó anya, hogy semmire nem vagy jó?